Puuvillavaatteet ja vaatteet muista luonnonmateriaaleista Turussa

Käytämme tuotteissamme tarkoin valittuja, laadukkaita luonnonmateriaaleja

Kaikki turkulaisen Boutique Heebenin puuvillavaatteet, hamppuvaatteet ja pellavavaatteet on valmistettu korkealaatuisista luonnonmateriaaleista ja värjätty itse käsin. Leikkauksista ja värjäyksistä vastaa liikkeen omistaja Eija Kuunjoki 40 vuoden kokemuksella. Hän on valinnut raakakankaat silmälläpitäen niiden ekologisuutta sekä käyttömukavuutta.

 

Jokainen vaate on valmistusprosessinsa ansiosta uniikki kappale. Tutustu tuotteisiin ja tule liikkeeseemme Yliopistonkadulle!

Suloista samettia ja hellivää hamppupellavaa

Vaatteiden materiaaleissa vaihtelevat ylellinen ja sileä sametti, notkeasti laskeutuva hamppupellava, lumoavan eläväpintainen puuvilla sekä ohuen ohut ja ruttuisen ryppyinen pellava. Kaikki tuotteet ovat konepestäviä.


Piipahda putiikissamme tai tiedustele etukäteen etsimääsi, kun haluat kestäviä, värikkäitä ja kotimaisia laatuvaatteita, joita et muista liikkeistä löydä. Esittelemme mielellämme tuotteitamme tarkemmin. Voimme valmistaa puuvillavaatteet, muut vaatteet sekä asusteet myös mittatilauksena juuri Sinulle. Kysy lisää!